ΣΤΕΓΕΣ – ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ – ΣΚΕΠΕΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SERWOOD

Με παραπάνω από 40 χρόνια ιστορίας στον χώρο των ξύλινων κατασκεύων και της επεξεργασίας ξύλου, η εταιρεία μας αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο κυρίαρχο της αγοράς σε ότι αφορά τις κεραμοσκεπές και τις ξύλινες στέγες. Εξοπλισμένοι με κέφι, μεράκι μα πάνω από όλα εμπειρία, κάθε κατασκεύη στέγης που αναλαμβάνουμε εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και την τεχνογνωσία, την αντοχή στο χρόνο καθώς και την υψηλή αισθητική.

Όλες οι δημιουργίες στεγών και κεραμοσκεπών της εταιρείας μας είναι βαθιά επηρεασμένες από την τέχνη και την λαϊκή παράδοση, 100% επεξεργασμένες και μονταρισμένες στο εργοστάσιο 10.000 τετραγωνικών που διαθέτουμε και με γνώμονα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Όλες οι στέγες που κατασκεύαζονται μέσω της εταιρείας SERWOOD αποτελούν εικαστική παρέμβαση. Δεν αντιμετωπίζουμε τη στέγη ως ένα άψυχο υλικό αλλά ως έπιπλο. Στη SERWOOD είμαστε ιδιαίτερα απαιτητικοί με τις κατασκεύες μας, κάτι που έχει συντελέσει σε μεγάλο βαθμό ως προς την δημιουργία του υψηλού πελατολογείου μας. H εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκεύη στέγης υψηλού επιπέδου σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Στο portfolio μας συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων κατασκεύες πολυτελών κατοικιών, εξοχικών και σαλέ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια σειρά από είδη σκεπών που κατασκευάζονται από την εταιρεία μας. Όλες οι κεραμοσκεπές της εταιρείας SERWOOD είναι πιστοποιημένες για την μόνωση, τις μεβράνες και τα κεραμίδια τους. Η εταιρεία μας, διαθέτει επίσης πιστοποίηση ξύλου, συνδέσμων, χρωμάτων αλλά και ταινίας rothobllass. Ανεξαρτήτος του μεγέθους μιας στέγης, όλες οι κεραμοσκεπές που δημιουργούνται από την εταιρεία SERWOOD κατασκεύαζονται και ξεμοντάρονται εντός του εργοστασίου της εταιρεία μας. Καμιά κατασκευή σκεπής δεν εγκαταλείπει τον εργοστασιακό χώρο πριν τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο. Οι ξύλινες στέγες της εταιρείας SERWOOD συνδυάζονται ιδανικά με τα μοναδικά κεραμίδια TEJAS BORJAS.

Επικοινωνήστε μαζί μας: +30 22990 24830

Μάθετε για όλες τις προσφορές της εταιρίας μας