ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Η ξύλινη πέργκολα είναι μια κατασκευή που εντυπωσιάζει με την λειτουργικότητά της αλλά και εκπλήσσει ευχάριστα με τα ωραία σχέδιά της. Ανάλογα με το γούστο και τις ανάγκες σας μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο κατασκευής τον τρόπο κάλυψης καθώς και καφασωτά. Κατασκευές με πανί, γυαλί ή άλλα διαχωριστικά που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας όσο και την αισθητική σας.

Οι πέργκολες είναι κατασκευασμένες σε μεμονωμένα κομμάτια, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να της τοποετήσει εύκολα και να πετυχαίνει μια σταθερή κατασκευεί μεγαλής ακρίβειας και τέλειας εφαρμογής. Είναι όμορφες γιατί όλα τα κάθετα και οριζόντια δοκάρια της είναι πλανισμένα, φινιρισμένα στις γωνίες τους και στις άκρες τους καταλήγουν σε σχέδιο. Τα ξύλα που χρησιμοποιεί η εταιρία μας σε όλες τις ξύλινες κατασκευές εξωτερικού χώρου/ πέργκολες είναι εμποτισμένα με οικολογικά συστατικά και πληρούν τις αυστηρές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Όσο για τα είδη κάλυψης της πέργκολας είναι αρκετά για να διαλέξετε. Ρολά μπαμπού, αυτής με τεντόπανο με ξύλινα στόρια ή με πολυκαρβονικά φύλλα προστασίας από την βροχή, εσείς ποια θα διαλέγατε ; Μπορείτε βέβαια να διαλέξετε συνδυασμό μεταξύ αυτών και να ικανοποιηθείτε περισσότερο.

Επικοινωνήστε μαζί μας: +30 22990 24830

Μάθετε για όλες τις προσφορές της εταιρίας μας