Η Εταιρεία μας

Η Κορυφαία Εταιρεία Επεξεργασίας Ξύλου στην Ελλάδα

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ ΞΎΛΟΥ ΞΎΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΈΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΕΠΕΣ SERWOOD
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ ΞΎΛΟΥ ΞΎΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΈΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΕΠΕΣ SERWOOD
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ ΞΎΛΟΥ ΞΎΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΈΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΕΠΕΣ SERWOOD
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ ΞΎΛΟΥ ΞΎΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΈΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΕΠΕΣ SERWOOD

Η εταιρεία Serwood ιδρύθηκε το 1970 και έχει ως αντικείμενο την επεξεργασία ξύλου. Οι εγκαταστάσεις της Serwood βρίσκονται στο 1ο χλμ της Λεωφόρου Καλυβίων-Μαρκοπούλου. Σε 10.000 τ.μ., εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα C&C, οι κατασκευές μελετώνται και υλοποιούνται ως την παραμικρή τους λεπτομέρεια. Στη συνέχεια ξεμοντάρονται, βάφονται και μεταφέρονται στην οικοδομή, όπου τοποθετούνται με ταχύτητα και απόλυτη ακρίβεια.

 

Η διαδικασία αυτή διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων που προκαλούνται από αντίξοες και απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες.

 
Χρησιμοποιείται η νέα επαναστατική μέθοδος σύνδεσης ξύλων με κλειδιά KNAPP η οποία επιτρέπει τη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση της κατασκευής χωρίς την παραμικρή φθορά στο υλικό.

1.Η δημιουργία στέγης είναι μια απαιτητική εργασία

Για να πετύχουμε το ποιοτικό αποτέλεσμα και την ακρίβεια που θεωρούμε απαραίτητα για τα στάνταρ της εργασίας μας, χρειάζονται κατάλληλες συνθήκες, εξοπλισμός και εξειδικευμένο προσωπικό.

 

 

Στη Serwood είμαστε ιδιαίτερα απαιτητικοί με τις κατασκευές μας, γι’ αυτό αρχίζουμε κάθε έργο από την επεξεργασία του ξύλου και το φτάνουμε μέχρι το μοντάρισμα στο χώρο σας.

2.Όλα τα στάδια κατασκευής ολοκληρώνονται στο εργοστάσιο

Μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη του έργου σας, μέχρι την ολοκλήρωσή του. Καμία κατασκευή δεν εγκαταλείπει τον εργοστασιακό χώρο, αν δεν ολοκληρωθεί ο απαραίτητος ποιοτικός έλεγχος.

3.Η στέγη μεταφέρεται στο χώρο σας & γίνεται η εφαρμογή

Χάρη στις αυστηρές προδιαγραφές κατασκευής, επιτυγχάνουμε απόλυτη εφαρμογή και ελάχιστη ενόχληση του πελάτη.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ ΞΎΛΟΥ ΞΎΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΈΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΕΠΕΣ SERWOOD

Το ξύλο είναι ένα οικολογικό υλικό που συνδυάζει πολυτέλεια και αισθητική εδώ και αιώνες. Στη Serwood, πιστοί σ’ αυτή την παράδοση από το 1970, επεξεργαζόμαστε το ξύλο με γνώση και μεράκι, δημιουργώντας στέγες που αποτελούν εικαστική παρέμβαση και αναπόσπαστο κομμάτι του διάκοσμου της κατασκευής.

 

Η στέγη από την εταιρεία μας αντιμετωπίζεται σαν έπιπλο και όχι σαν οικοδομική κατασκευή. Από τη δημιουργία της μακέτας του έργου μέχρι την κατεργασία, η οποία γίνεται εξ ολοκλήρου στους χώρους του εργοστασίου μας, εσείς έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξη του έργου.

«…στεγάζουμε τα όνειρα σας»