ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΕΓΗ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΠΙΤΙΑ

ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΕΓΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ

Ενεργειακά σπίτια η αλλιώς ενεργειακά αποδοτικά σπίτια λέγονται τα σπίτια που σχεδιάζονται και χτίζονται σύμφωνα με το νέο Κανονισμό Απόδοσης Κτηρίων.

 

Η υψηλή θερμομόνωση, η απουσία θερμογέφυρων και η μεγάλη αεροσταγανώτητα προστατεύουν τα ενεργειακά σπίτια από την υγρασία και τις μεταβολές θερμοκρασίας και δίνουν στην κατασκευή απεριόριστο χρόνο ζωής. Η εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες της ενεργειακή στέγη κλάσης Α+ που παρέχει χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας έως και 70 %.

 

Το κόστος της επένδυσης για μια ενεργειακή στέγη μπορεί να είναι μεγαλύτερο σε σύγκριση με ένα συμβατό σπίτι αλλά το χαμηλό λειτουργικό κόστος καθιστά ένα τέτοιο κτήριο πιο οικονομικό καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του.

 

Όταν εννοούμε ότι μία στέγη είναι ενεργειακή σημαίνει ότι είναι 100 % θερμομονωμένη χωρίς να διακόπτεται η θερμομόνωση της. Αυτό επιτυγχάνεται διότι σε όλη την επιφάνεια της ξύλινης στέγης τοποθετείτε ένα ειδικά πατενταρισμένο θερμομονωτικό υλικό 7 εκατοστών με πατούρες χωρίς θερμοδιακοπή από εξιλασμένη πολυστερίνη με ειδικές κινησιές για την εύκολη τοποθέτηση των κεραμιδιών με κόλλα. Αυτό σημαίνει ότι δεν τοποθετούνται καδρόνια στην στέγη και δεν διακόπτεται η μόνωση από τα καδρόνια έτσι ώστε να υπάρχουν απώλειες.

 

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε στο να μετατρέψουμε μια στέγη σε ενεργειακή με ενιαία θερμομόνωση, χωρίς θερμογέφυρα και 70% οικονομία στην θέρμανση του σπιτιού σας. Το υλικό αυτό είναι ειδικά πατενταρισμένο και πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Στην SERWOOD ειδικεύομαστε στην δημιουργία σκεπής, κεραμοσκεπής και πέργκολας σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΤΡΟΠΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΕΓΗΣ

«…στεγάζουμε τα όνειρα σας»