ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: TEJAS BORJA

Η Serwood ανανεώνεται και επενδύει σε μία νέα συνεργασία με την Tejas Borja ως μοναδικός αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα.

Η Ισπανική Tejas Borja κατασκευάζει πλακάκια κεραμικής για περισσότερο από έναν αιώνα. Η εταιρεία ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς με μια μεγάλη γκάμα πάνω από 200 προφίλ πλακιδίων, τα οποία εξάγει σε περισσότερες από 65 χώρες, αναπτύσσοντας και προσαρμόζοντας τα προϊόντα της στις ανάγκες του κατασκευαστικού κλάδου.

Πρωτοπόροι στην εξαγωγή κεραμικών πλακιδίων οροφής, η Tejas Borja έχει καταστεί σημείο αναφοράς στη βιομηχανία, καθιστώντας το εμπορικό σήμα των εμπειρογνωμόνων τόσο στα έργα αποκατάστασης όσο και στα νέα κατασκευαστικά έργα. Η συνεχής επένδυση στις διαδικασίες κατασκευής και τεχνολογικής καινοτομίας επέτρεψε να γίνει η μόνη εταιρεία στον κόσμο που παράγει ένα πλακόστρωτο πλακίδιο 5 μονάδων ανά m2, καθώς και η μόνη στον κλάδο που εφαρμόζει την τεχνολογία inkjet για να δημιουργήσει φινιρίσματα.

Εκμεταλλευτείτε το μοναδικό και διαχρονικό αποτέλεσμα της Tejas Borja και εμπλουτίστε το έργο σας με τα πιο καινοτόμα κεραμικά πλακίδια!

Επικοινωνήστε μαζί μας: +30 22990 24830

Μάθετε για όλες τις προσφορές της εταιρίας μας